Haal 2 stuks pofaardappelen uit de verpakking en dep droog met keukenpapier. Besprenkel met een scheutje olijfolie, zout en peper en verpak per stuk in aluminiumfolie. Bak 20-25 minuten in de oven.
3
Maak de yoghurtsaus. Meng 1/3e van 50 g kaas met 125 ml yoghurt, 1 el mayonaise, ¼ tl paprikapoeder en mespuntje chilipoeder. Breng op smaak met zout en peper.
4
Maak in een saladekom een vinaigrette van 1½ el olijfolie extra vierge, ½ el witte wijnazijn en ½ el mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Snij ¾ stuk komkommer in halve maantjes en snij 1 stuk tomaat in parten. Was ½ bosje radijs en halveer. Meng alles door de vinaigrette.
5
Meng vlak voor het serveren de sla door de dressing.
6
Verwarm olie in een koekenpan en bak 150 g kebab ca. 5 minuten op middelhoog vuur.
7
Haal de pofaardappel uit de oven en halveer. Bestrooi met de overgebleven geraspte kaas en serveer met de kebab, yoghurtsaus en de salade.