Recept vega
Linzen pie met aardappel-preisoep en lof-peen slaatje
25 min. bereiding
Recept vega
Linzen pie met aardappel-preisoep en lof-peen slaatje
25 min. bereiding

Ingrediënten

Bereiding

Ingrediënten

Toon ingrediënt-hoeveelheden voor:
2 porties
2 linzen pie's
1 stronkje lof
½ stuks peen
1 bosje bieslook
1 bosje peterselie
1 bak aardappel-preisoep

Zelf toe te voegen

½ tl mosterd
1 el witte wijnazijn
½ el olijfolie extra vierge

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Haal 2 pie's uit de foliebakjes en zet op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 18 minuten in de oven.

3

Maak in een slakom een dressing van ½ tl mosterd, 1 el witte wijnazijn en ½ el olijfolie extra vierge, peper en zout. Verwijder het hart van 1 stronkje lof en snij in halve ringetjes. Rasp ½ stuks peen. Meng door de dressing. Hak 1 bosje peterselie en 1 bosje bieslook fijn. Bewaar een beetje ter garnering van de soep, meng de rest door de salade.

4

Warm 1 bak soep op in een steelpannetje.

5

Garneer de soep met de peterselie en bieslook en serveer met de pie’s en salade.

Ook in onze boxen

Toon alle