Was 500 g aardappels en snij in blokjes van ca. 2 cm. Meng met olie, peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 20 minuten in de oven.
3
Snij ¾ courgette in halve maantjes van ca. 1 cm. Verwarm olie in een koekenpan en bak de courgette op hoog vuur goudbruin en gaar in ca. 6 minuten. Zet weg (bewaar de pan voor de nuggets).
4
Maak in een grote slakom een vinaigrette van 1 el witte wijnazijn, 1 tl mosterd, 3 el olijfolie extra vierge, ½ tl honing, ½ teentje knoflook, peper en zout.
5
Verwarm olie in de courgette pan. Bak 1 bakje chili nuggets in wat olie knapperig en warm.
6
Snij of scheur ½ kropsla in repen en was (met behulp van een slacentrifuge).
7
Halveer 150 g cherrytomaatjes.
8
Meng de sla door de dressing, samen met de courgette en tomaatjes. Serveer de aardappeltjes samen met de salade, nuggets en wat mayonaise.