Was 500 g aardappelen en snij in stukken van 2 cm. Verwarm olie in een afdekbare wok of hapjespan en bak de stukjes even aan. Dek goed af en laat zachtjes in ca. 15 minuten beetgaar smoren.
3
Snij ¾ stuks paprika in repen en 1 stuks rode ui in parten. Snij 1 stuks bloemkool in roosjes en de steel in stukjes. Meng in een mengkom met olie, 1 tl paprikapoeder, zout en peper. Verdeel in een grote ovenschaal of braadslee en bak 15-20 minuten gaar in de oven.
4
Verwarm olie in een koekenpan en bak 1 bak PLNT vissticks in ca. 8 minuten warm en knapperig.
5
Haal de deksel van de aardappelen. Zet het vuur hoog en bak in ca. 5 minuten bruin. Schud af en toe om.
6
Serveer de PLNT vissticks met 1 bakje chimichurri, groenten en aardappeltjes. Eventueel met wat mayonaise, ook lekker.