Recept vega
PLNT vissticks met bloemkool, paprika, aardappeltjes en chimichurri
30 min. bereiding
Recept vega
PLNT vissticks met bloemkool, paprika, aardappeltjes en chimichurri
30 min. bereiding

Ingrediënten

Bereiding

Ingrediënten

Toon ingrediënt-hoeveelheden voor:
2 porties
500 g aardappelen Doré
¾ stuks paprika rood
1 stuks rode ui
1 stuks bloemkool
1 bak PLNT vissticks
1 bakje chimichurri

Zelf toe te voegen

Olie om te bakken
1 tl paprikapoeder
Mayonaise (optioneel) naar smaak

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

2

Was 500 g aardappelen en snij in stukken van 2 cm. Verwarm olie in een afdekbare wok of hapjespan en bak de stukjes even aan. Dek goed af en laat zachtjes in ca. 15 minuten beetgaar smoren.

3

Snij ¾ stuks paprika in repen en 1 stuks rode ui in parten. Snij 1 stuks bloemkool in roosjes en de steel in stukjes. Meng in een mengkom met olie, 1 tl paprikapoeder, zout en peper. Verdeel in een grote ovenschaal of braadslee en bak 15-20 minuten gaar in de oven.

4

Verwarm olie in een koekenpan en bak 1 bak PLNT vissticks in ca. 8 minuten warm en knapperig.

5

Haal de deksel van de aardappelen. Zet het vuur hoog en bak in ca. 5 minuten bruin. Schud af en toe om.

6

Serveer de PLNT vissticks met 1 bakje chimichurri, groenten en aardappeltjes. Eventueel met wat mayonaise, ook lekker.

Ook in onze boxen

Toon alle