1
Verwarm de oven voor op 220 graden.
2
Was 500 g aardappelen Doré en snij in stukken van 2 cm. Verwarm olie in een afdekbare wok of hapjespan en bak de stukjes even aan. Dek goed af en laat zachtjes in ca. 15 minuten beetgaar smoren.
3
Snij ¾ stuks rode paprika in repen en ½ stuks grote rode ui in parten. Snij 1 stuk bloemkool in roosjes en de steel in stukjes. Meng in een mengkom met olie, 1 tl paprikapoeder, peper en flink zout. Verdeel in een grote ovenschaal of braadslee en bak 15-20 minuten gaar in de oven.
4
Verwarm olie in een koekenpan. Bak 4 runderchipolata in ca. 8 minuten gaar.
5
Haal de deksel van de aardappelen. Zet het vuur hoog en bak in ca. 5 minuten bruin. Schud af en toe om en breng op smaak met zout en peper.
6
Serveer de worstjes met 1 bakje smokey ketchup, de groenten en aardappeltjes. Eventueel met wat mayonaise bij de aardappeltjes, ook lekker.