1
Breng een ruime pan gezouten water aan de kook voor 200 g pasta.
2
Verwarm een (klein) beetje olie in een wok en bak 200 g kipgehakt rul. Snipper 1 stuks rode ui en hak 1 teentje knoflook fijn. Voeg toe als het gehakt rul is. Snij intussen 1 stuk courgette in dunne kwart maantjes van ca. 0,5 cm. Bak als de ui glazig is de courgette even stevig mee en zet dan het vuur wat lager terwijl je verder gaat met de rest.
3
Rooster in een droog koekenpannetje 15 g amandelschaafsel goudbruin.
4
Kook de pasta al dente in 9-11 minuten.
5
Halveer 125 g tomaatjes, voeg bij het gehakt. Breng op smaak met zout en flink zwarte peper.
6
Giet de pasta af, bewaar voor de zekerheid wat kookvocht(!), en meng door het gehakt met wat kookvocht indien nodig. Hak 50 g landcress grof en schep door het gehakt, totdat het wat is geslonken.
7
Schep de pasta in diepe borden en bestrooi royaal met amandelschaafsel.