Recept vega
PLNT vissticks met ovenkrieltjes en coleslaw
30 min. bereiding
Recept vega
PLNT vissticks met ovenkrieltjes en coleslaw
30 min. bereiding

Ingrediënten

Bereiding

Ingrediënten

Toon ingrediënt-hoeveelheden voor:
2 porties
1 bakje ovenkrieltjes met tijm en rozemarijn
250 g witte kool
1 stuks peen
75 g yoghurt
1 bak PLNT vissticks
⅔ bosje peterselie
1 tl karwijzaad

Zelf toe te voegen

1½ el mayonaise
1 el Dijon mosterd
½ el citroensap (mag uit een flesje)

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 140 graden.

2

Haal de folie van 1 bakje kant-en-klare krieltjes (of doe ze in een ovenschaal). Verwarm ca. 20 minuten in de oven.

3

Snij 250 g witte kool in zo dun mogelijke sliertjes. Schil en rasp 1 stuks peen. Doe in een slakom en voeg wat zout toe. Kneed een minuut lang met je handen, dan worden de groenten lekker zacht.

4

Maak een dressing van 75 g yoghurt, 1½ el mayonaise, 1 el mosterd, ½ el citroensap en peper. Meng bij de gemasseerde groenten.

5

Verwarm olie in een koekenpan en bak 1 bak PLNT vissticks in ca. 8 minuten warm en knapperig.

6

Hak ⅔ bosje peterselie fijn en roer, samen met 1 tl karwijzaad door de coleslaw. Check nog een keer op zout.

7

Serveer de coleslaw met de PLNT vissticks en krieltjes met wat mayo.

Ook in onze boxen

Toon alle