Haal de folie van 1 bakje kant-en-klare krieltjes (of doe ze in een ovenschaal). Verwarm ca. 20 minuten in de oven.
3
Snij 250 g witte kool in zo dun mogelijke sliertjes. Schil en rasp 1 stuks peen. Doe in een slakom en voeg wat zout toe. Kneed een minuut lang met je handen, dan worden de groenten lekker zacht.
4
Maak een dressing van 75 g yoghurt, 1½ el mayonaise, 1 el mosterd, ½ el citroensap en peper. Meng bij de gemasseerde groenten.
5
Verwarm olie in een koekenpan en bak 1 bak PLNT vissticks in ca. 8 minuten warm en knapperig.
6
Hak ⅔ bosje peterselie fijn en roer, samen met 1 tl karwijzaad door de coleslaw. Check nog een keer op zout.
7
Serveer de coleslaw met de PLNT vissticks en krieltjes met wat mayo.