Zet een pan met water op en kook 4 doosjes eieren in 8 minuten hard vanaf dat het water kookt. Laat schrikken onder koud stromend water.
2
Verwarm olie in een afdekbare wok of hapjespan. Snij 1 stuk ui in dunne halve ringen en fruit zachtjes op laag vuur. Schil intussen 100 g wortel, halveer in de lengte en snij in dunne halve maantjes. Voeg toe als de ui glazig is.
3
Hak 1 teentje knoflook fijn. Bak de knoflook samen met 1 el specerijen ca. één minuut mee. Snij 1 stuk tomaat in blokjes en voeg toe. Verkruimel ½ blokje groentebouillon erbij en roer goed door.
4
Schil 300 g aardappelen en snij in blokjes van 2 cm. Voeg bij de ui en wortel samen met het water. Breng aan de kook en laat afgedekt ca. 10 minuten op laag vuur sudderen.
5
Zet een pan water op voor 200 g snijbonen. Verwijder de steeltjes van de snijbonen, snij in stukjes van ca. 2 cm en kook afgedekt in ca. 5 minuten beetgaar. Giet en spoel kort koud af en laat goed uitlekken.
6
Hak ½ zakje peterselie grof. Check of de aardappelen gaar zijn, roer dan de snijbonen erdoor.
7
Besprenkel 2 stuks rotivellen met wat water en verwarm kort in een koekenpan of verwarm in de magnetron.
8
Pel de eieren en halveer. Serveer de curry met de rotivellen en de eieren. Bestrooi met de peterselie.
Goed om te weten: De Surinaamse masalaspecerijen zijn van H. Nandan met daarin: koriander, kurkuma, komijn, mosterdzaad, fenegriek, uienzaad, zwarte peper, gember. Kan sporen van selderij en sesam bevatten.