Snij 400 g aardappelen in stukken van 2 a 3 cm. Kook in een pan met gezouten water in ca. 7 minuten gaar. Giet af en laat wat afkoelen.
2
Rooster 40 g walnoten zachtjes in een droge koekenpan tot ze beginnen te kleuren. Laat afkoelen.
3
Meng 1 bakje zure room, ½ tl mosterd, 1 el citroensap, 2 el olijfolie extra vierge en 1 el mayonaise in een grote kom.
4
Snij 150 g witte kool in dunne reepjes. Doe in een kommetje met wat zout. Kneed even met je handen zodat de kool soepeler wordt. Meng door de dressing.
5
Verwarm boter en olie in een koekenpan. Snij 1 stronkje witlof in grove stukken en bak ca. 5 minuten op middelhoog vuur tot ze begint te bruinen. Meng door de dressing.
6
Meng de afgekoelde aardappeltjes door de dressing. Check goed op peper en zout.
7
Meng de walnoten door de salade, brokkel 1 rolletje geitenkaas en knip ½ bakje tuinkers erover en serveer.