Was 400 g aardappels en snij in blokjes van ca. 2 cm. Meng met olie, peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ca. 25 minuten in de oven.
3
Snij 250 g witte kool in zo dun mogelijke sliertjes. Schil en rasp 1 stuks peen en 100 g chioggiabiet grof. Doe in een slakom en voeg wat zout toe. Kneed een minuut lang met je handen, dan worden de groenten lekker zacht.
4
Maak een dressing 75 g yoghurt, 1½ el mayonaise, 1 tl mosterd, ½ el citroensap en peper. Pers ½ teentje knoflook erbij (verwijder het groene loofje als dat erin zit). Meng door de gemasseerde groenten.
5
Rooster 1 tl karwijzaad kort in een droge koekenpan tot het begint te geuren. Roer door de coleslaw.
6
Verwarm olie in de eerder gebruikte koekenpan en bak 1 bak PLNT vissticks in ca. 8 minuten warm en knapperig.
7
Hak ⅔ bosje peterselie fijn en meng door de coleslaw.
8
Serveer de coleslaw met de PLNT wissticks en gebakken aardappeltjes met wat mayo – meng eventueel wat yoghurt en grove mosterd door de mayo voor extra effect.