1
Verwarm de oven voor op 220 graden.
2
Was de zoete aardappel en de aardappelen. Snij in blokjes van 2 cm. Meng met olie, peper en zout en verspreid over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ca. 20 minuten in de oven.
3
Snij ½ bosje radijsjes in partjes en laat marineren in 1 el witte wijnazijn.
4
Schil en rasp 100 g wortel grof. Snij 50 g rode kool in dunne reepjes en 1 kropje little gem in grove reepjes, meng door elkaar en besprenkel met olijfolie extra vierge en wat peper en zout.
5
Hak ⅓ bosje peterselie (incl. dunne steeltjes) fijn.
6
Verwarm een scheutje olie in een koekenpan en bak op hoog 200 g kip rondom bruin. Zet het vuur daarna wat lager en bak de kip in ongeveer 8 minuten gaar.
7
Maak per persoon een bowl van de zoete aardappel, aardappeltjes, wortel, ingelegde radijs, little gem en kipshoarma. Serveer met ¾ bakje sriracha yoghurt en garneer met de peterselie.