Zet een ruime pan gezouten water op voor de pasta. Kook 150 g pasta in 9-11 minuten al dente (tip). Giet en spoel kort af.
2
Snij ¾ stuk courgette en ¾ stuks paprika in halve maantjes van ca. 1 cm. Verwarm olie in een wok of hapjespan, bak ca. 5 min stevig tot ze beginnen te bruinen. Bestrooi met peper en zout.
3
Maak in een slabak een dressing van 1½ el balsamicoazijn, 1 tl mosterd, 2 el olijfolie extra vierge, peper en zout. Pers ½ teentje knoflook erbij. Voeg toe samen de courgette, paprika en pasta toe.
4
Snij 1½ stuks coeur de boeuf in dunne plakjes. Leg een handje van 30 g rucola op een grote schaal en verdeel de tomaat erover. Scheur 1 bol buffelmozzarella en verdeel over de coeur de boeuf. Besprenkel met de olijfolie extra vierge, balsamicoazijn, peper en zout. Rasp ½ stuk citroen erover. Garneer met de kappertjes
5
Schep als laatst de overige rucola door de pastasalade. Serveer de pasta met daarnaast de coeur de boeuf.
Tip: Je hebt extra pasta gekregen voor grote eters.