Breng 150 g rijst met een dubbele hoeveelheid water en wat zout aan de kook en laat in ca. 20 minuten afgedekt (zachtjes!) gaar en droog koken.
2
Snipper ½ stuks rode ui. Verwarm olie in een afdekbare wok of hapjespan en fruit glazig. Snij ½ stuks paprika in reepjes en voeg toe. Snij ½ stuk courgette in kwartmaantjes van ca. 2 cm en voeg toe. Voeg 75 g cherrytomaatjes (in z’n geheel ) toe en bak 1 minuut mee.
3
Doe ½ pakje korma kruidenpasta erbij en bak al roerend op middelhoog vuur 1 minuut mee.
4
Voeg 200 ml kokosmelk en de aangegeven hoeveelheid water toe en roer door. Breng aan de kook. Laat 5 minuten op laag vuur koken met de deksel op de pan. Voeg 200 g spinazie bij de curry en laat afgedekt slinken. Roer door. Schep vervolgens voorzichtig 200 g visstukjes door de curry en warm enkele minuten mee tot de vis gaar is.
5
Hak intussen 1 bosje koriander (incl. dunne steeltjes) fijn.
6
Breng de curry op smaak met peper en een kneepje citroensap.