1
Haal het bakje salsa verde uit de koelkast zodat de gestolde olijfolie weer vloeibaar wordt.
2
Verwarm de oven voor op 220 graden.
3
Was 300 g aardappels en snij in stukken van 2 cm. Snij 1 stuks paprika in repen en 1 stuks ui in parten. Snij ½ stuk courgette en ½ stuk aubergine in stukken, dit mag vrij grof. Meng alles in een mengkom met olie, 1 tl paprikapoeder, zout en peper.
4
Verspreid over een met bakpapier beklede bakplaat (gebruik voor 4p eventueel twee bakplaten) en bak in 20-25 minuten gaar in de oven.
5
Verwarm als de traybake bijna klaar is olie in een hapjes- of koekenpan. Halveer de blokken 150 g grillkaas en bak 4-6 minuten al omkerend tot er een mooi krokant laagje omheen zit. Serveer direct met de traybake en de salsa verde. Serveer eventueel wat mayonaise bij de aardappels.