Crisp gebruikt cookies om het bezoek aan de site makkelijker en persoonlijker te maken. Hiermee kunnen wij en andere partijen je internetgedrag volgen, om bijvoorbeeld advertenties aan te passen aan je interesses. Door verder gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Sluiten

Recept vega
Zomerse traybake met Syrische grillkaas, Beemster Valery aardappels, groenten en salsa verde
30 min. bereiding
Recept vega
Zomerse traybake met Syrische grillkaas, Beemster Valery aardappels, groenten en salsa verde
30 min. bereiding

Ingrediënten

Bereiding

Ingrediënten

Toon ingrediënt-hoeveelheden voor:
2 porties
300 g Beemster Valery aardappels
1 stuks rode ui
1 paprika
½ stuks courgette
½ stuks aubergine
150 g Syrische grillkaas (uit NL)
1 bakje salsa verder Crisp vers bereid

Zelf toe te voegen

Olie om te bakken
1 tl paprikapoeder
Mayonaise (optioneel)

Bereiding

1

Haal het bakje salsa verde uit de koelkast zodat de gestolde olijfolie weer vloeibaar wordt.

2

Verwarm de oven voor op 220 graden.

3

Was 300 g aardappels en snij in stukken van 2 cm. Snij 1 paprika in repen en 1 stuks ui in parten. Snij ½ stuks courgette en ½ stuks aubergine in stukken, dit mag vrij grof. Meng alles in een mengkom met olie, 1 tl paprikapoeder, zout en peper.

4

Verspreid over een met bakpapier beklede bakplaat (gebruik voor 4p eventueel twee bakplaten) en bak in 20-25 minuten gaar in de oven.

5

Verwarm als de traybake bijna klaar is olie in een hapjes- of koekenpan. Halveer de blokken 150 g grillkaas en bak 4-6 minuten al omkerend tot er een mooi krokant laagje omheen zit. Serveer direct met de traybake en de salsa verde. Serveer eventueel wat mayonaise bij de aardappels.

Ook in onze boxen

Toon alle